Джесика Симпсън знае как да подбере най-добрите аксесоари към банския

...
Джесика Симпсън знае как да подбере най-добрите аксесоари към банския
Коментари Харесай

Джесика Симпсън отново показа тяло за завист

Джесика Симпсън знае по какъв начин да подбере най-хубавите аксесоари към банския си костюм. Освен това знае по какъв начин да подпалва обществените мрежи, демонстрирайки стройна фигура с шоколадов тен.
 Джесика Симпсън, фотосите по бански и фамилното благополучие
Джесика Симпсън още веднъж е секси по бански

Певицата не стопира да показва новата си фигура

Изпълнителката и актриса може и да е над 40 години, само че несъмнено може да се похвали с добре завършено тяло. В профила си в Instagram разгласява фотография, на която я виждаме в кафяв бански от две елементи. Визията ѝ добавя огромен изящен колан, сламена шапка и сандали на платформа от личната ѝ марка облекла.

Към обявата Джесика Симпсън прибавя текст, от който разбираме, че за модерната ѝ визия са се погрижили трите ѝ деца - Бърди, Ейс и Максуел. " Без трите ми деца, които да ме карат да бързам, в този момент имах време да украся банския си. Малките неща ме вършат щастлива. "

Последният пост идва ден откакто Джесика качи фотография, която разпали пристрастеностите в интернет. Докато се сбогува с Кабо Сан Лукас певицата театралничи на плажа в цялостен черен бански с изрязани части плат, разкривайки елементи от кожата си.

Всичко това е допълнено с огромни слънчеви очила и високи токчета. И този път аксесоари не липсват - колие, гривни, часовник и пръстени съвършено пасват на визията ѝ, а русата ѝ коса се спуска по раменете на талази като на нимфа.
 Джесика Симпсън, фрапантното й намаляване и по какъв начин го е постигнала
Драстичното намаляване на Джесика Симпсън

Певицата се похвали със страхотна фигура

" Слънцето залязва за най-романтичното, секси и справедливо (ако мога по този начин се изразя) мексиканско бягство с моя безконечен обичан ", написа певицата, тагвайки брачна половинка Ерик Джонсън, напомня People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР