Джесика Харлоу и Джон Шепърд, агенти от ФБР, имат зад

...
Джесика Харлоу и Джон Шепърд, агенти от ФБР, имат зад
Коментари Харесай

Време за четене: Любов под прикритие

Джесика Харлоу и Джон Шепърд, сътрудници от ФБР, имат зад тила си общо минало, изпълнено със съревнование и взаимна злост. Двамата се сблъскват един с различен по време на образованието си в академията в Куантико и откакто приключват, всеки от тях с удоволствие поема по собствен личен път.

Шест години по-късно последното, което някой от тях чака, е да се окажат сътрудници във значимо следствие под прикритие . Но партньорството с някогашен съперник и противник надали би могло да се случи в по-неподходящ и за двамата миг.
 Формулата за здрави зъби, която усмивката обича Edna предлага Формулата за здрави зъби, която усмивката обича
Джон се е разделил с приятелката си, откакто я е хванал в невярност. Изгубил общия им апартамент и няколко от най-хубавите си другари, той взема решение, че моментът е подобаващ за ново начало и се кандидатира в елитния отряд за избавяне на заложници на ФБР.

Джесика, която неотдавна се е развела с холивудски продуцент и се е завърнала от Лос Анджелис, също търси ново начало и изгаря от предпочитание да се потвърди в новия си офис.

За да заловят подкупен политик от Флорида, двамата ще би трябвало да намерят метод да работят дружно в екип. Задача, която се усложнява още повече, когато като част от следствието са принудени да отседнат в сантиментален морски курорт. Но ненадейно и за двамата пристрастеността зад непрестанните им препирни заплашва да направи работата им още по-трудна…
 ИК " Ибис "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР