Джесика Бийл разкри тайните на здравия брак с Джъстин Тимбърлейк

...
Джесика Бийл разкри тайните на здравия брак с Джъстин Тимбърлейк
Коментари Харесай

Джесика Бийл разкри тайната за щастливия си брак

Джесика Бийл разкри тайните на здравия брак с Джъстин Тимбърлейк на премиерата на престъпния сериал Candy, в който тя взе участие.

Събитието бе отдадено на стартирането на поредицата в стрийминг платформата Hulu. На него Джесика се появи, съпроводена от Джъстин, за който се омъжи преди 10 години. Репортер на ET попита актрисата по какъв начин съумява да поддържа брака си.

„ Това е в действителност добър въпрос. Мисля, че тук би трябвало да отдам дължимото на Джъстин. Има едно нещо, което той постоянно ми споделя: „ Въпреки че сме женени, би трябвало да продължим да излизаме “ и той е прав за това. Трябва да умеем да намираме време един за различен, да слагаме другия за собствен приоритет. И правете дружно това, което ви харесва ”, акцентира Джесика.

Тя не скри, че възприема всяко появяване със брачна половинка си като среща, в това число и премиерата на Candy: „ Винаги е хубаво да празнуваш достиженията, с които се гордееш. А когато до вас е обичаният човек, с който можете да изпиете чаша вино, това са доста специфични моменти ”.

Актрисата призна, че в фамилията ѝ не всеки път всичко е розово, само че в сложни моменти двамата се пробват да търсят общ език . Чувството за комизъм оказва помощ на нея и Джъстин по доста способи. В минало изявление с ET, Бил показа по какъв начин тя и брачният партньор ѝ се смеели дружно на къдравата й перука в Candy, откакто тя бе съпоставена с прическата, която Тимбърлейк носеше по време на NSYNC.

„ Сериозно, той в действителност имаше прелестни къдрици. А майка му към момента има къса къдрава коса, доста готина хипстърска прическа. Смешно е, в тази перука наподобявам и на двамата по едно и също време ”, показа актрисата.

Докато драговолно разговаряше с кореспонденти за брачна половинка си, Джесика въпреки всичко заобикаля тематиката, от която доста почитатели на двойката се интересуват най-вече – слуховете, че Джъстин е изневерил на брачната половинка си с актрисата Алиша Уейнрайт. След като в мрежата се появиха доказателства за тясно другарство сред двамата, Тимбърлейк обществено се извини на Бийл за " несъответстващо държание ", като в същото време отхвърли обстоятелството на невярност.

Us Weekly писа, че двойката даже е потърсила помощта на дипломиран фамилен психолог, с цел да възвърне доверието във връзката. Според осведомени Джъстин е направил всичко допустимо да си върне Джесика.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР