Джеръми Кларксън трябваше да се извини за Who Wants To

...
Джеръми Кларксън трябваше да се извини за Who Wants To
Коментари Харесай

Феновете на Who Wants To Be A Millionaire твърдят, че „това е нагласено“, след като забелязаха „фиксиран“ въпрос

Джеръми Кларксън трябваше да се извини за Who Wants To Be A Millionaire, откакто почитатели извикаха „ поправете “ на техния тв приемник по отношение на изключително сложен въпрос.

Според феновете се е случило нещо подозрително в предаването, излъчено в неделя (25 февруари). Зъболекарят Сегун Олуджиде от Кардиф се опита да завоюва огромна парична премия в надпреварата. Със съществени старания и известна поддръжка от публиката той съумя да доближи £16 000.

На въпроса обаче: „ В кой океан са Фарьорските острови? “ той откри, че се нуждае от избавителната линия 50/50, с цел да отстрани две неправилни варианти. Но защото изборът на Антарктика и Тихия океан изчезна, оставяйки Арктика и Атлантическия океан, и домакинът Джеръми Кларксън, и Сегун бяха сюрпризирани. Преди да употребява избавителната си линия, Сегун призна, че първичните му съображения са били тези два отговора.

Недоволен почитател се изрече в X (по-рано прочут като Twitter): „ Фиксираните 50/50 удрят още веднъж. “ Друг фен изрази сходен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР