Джеръми Хънт изтърка бурето, за да финансира намаление с 2

...
Джеръми Хънт изтърка бурето, за да финансира намаление с 2
Коментари Харесай

Бюджет 2024: 11 неприятни детайла в дребния шрифт на речта на Джереми Хънт

Джеръми Хънт изтърка бурето, с цел да финансира понижение с 2 пенса на националното обезпечаване в финален опит да съживи благосъстоянията на торите.

В последния бюджет преди общите избори канцлерът разкри проекта за понижаване на вноските за чиновниците и независимо заетите - след сходно известие в есенната декларация - в опит да „ накара работата да се изплати “. Той също по този начин загатна, че ще анулира изцяло мярката, в случай че торите се придържат към още един мандат, наричайки я „ двойно данъчно облагане “.

Но лейбъристите дефинираха намаляването на налозите като „ машинация на торите “, което кара хората да заплащат „ повече за по-малко ", защото милиони хора биват въвличани в по-високи данъчни групи. Кийр Стармър сподели, че бюджетът е „ последният обезверен акт на една партия, която се е провалила “.

Г-н Хънт също разкри удобни за изборите дарове, в това число повишение на прага за детски надбавки от £50 000 на £60 000 от април, като хората получават най-малко малко помощ, до момента в който спе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР