ДЖЕНИН, Западен бряг (АП) — Въоръжени израелски сили, маскирани като

...
ДЖЕНИН, Западен бряг (АП) — Въоръжени израелски сили, маскирани като
Коментари Харесай

Израелски сили под прикритие, облечени като жени и медици, нахлуха в болница на Западния бряг, убивайки 3 екстремисти

ДЖЕНИН, Западен бряг (АП) — Въоръжени израелски сили, маскирани като дами и медицински служащи, нахлуха във вторник в болница на окупирания Западен бряг, убивайки трима палестински екстремисти в трагичен набег, който акцентира разпространяването на смъртоносно принуждение на територията по време на войната в Газа.

Палестинското министерство на опазването на здравето сподели, че израелските сили са разкрили огън в отделенията на болничното заведение Ибн Сина в града на Дженин. Министерството осъди нападението и прикани интернационалната общественост да окаже напън върху израелските военни да спрат сходни интервенции в лечебните заведения. Говорител на болница сподели, че не е имало замяна на огън, което демонстрира, че това е целеустремено ликвидиране.

Военните споделиха, че екстремистите са употребявали болничното заведение като укритие. Твърди се, че един от атакуваните в нападението е трансферирал оръжия и муниции на други за планувана офанзива, сякаш въодушевена от нападението на Хамас против Южен Израел на 7 октомври. Военните не предост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР