Дженифър Лопес се похвали със снимка от годежа си. Певицата

...
Дженифър Лопес се похвали със снимка от годежа си. Певицата
Коментари Харесай

Дженифър Лопес показа романтична снимка от годежа си

Дженифър Лопес се похвали със фотография от годежа си. Певицата разгласява в обществените мрежи кадър, на който се вижда как бейзболистът Алекс Родригес коленичи на плажа с годежния пръстен, оповестява Нова тв.

 Двамата се сгодиха преди дни, единствено няколко седмици, откакто означиха втората годишнина от връзката си. Алекс Родригес към този момент разгласиха фотография на големия диамантен годежен пръстен, който към този момент краси ръката на Джей Ло. Под поста в Instagram някогашната звезда на „ Янките “ написа сбито: “Тя сподели „ Да “.



Цената на диаманта с правоъгълна форма е към един милион $. Камъкът е към 10-15 карата, доста първокласен, с доста дребни инклузии (VS) и огромна непорочност.  

Бившият брачен партньор на звездата артистът Марк Антъни й подари през 2004 година годежен пръстен с 8,5-каратов наследник елмаз, оценен на 4 милиона $. Джей Ло беше сгодена за артиста Бен Афлек, който й направи предложение за сватба с розов 6,1-каратов елмаз, оценен на 2,5 милиона $.

Вторият брачен партньор на певицата Крис Джъд й подари през 2001 година пръстен с елмаз за шестцифрена сума. От първия ѝ брак с артиста Оджани Ноа от 1997 година е останал диамантен пръстен за шестцифрена сума. Дженифър Лопес е имала продължителни връзки и с бекъп танцьора Каспър Смарт и музикалния магнат Шон Кумс.

Според близки на звездната двойка Алекс е предложил на обичаната си на плажа. Двамата са на отмора в курорта „ Бейкърс бей “ на Бахамските острови.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
</div
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР