Дженифър Лопес призна, че ревнува, когато другите жени флиртуват със

...
Дженифър Лопес призна, че ревнува, когато другите жени флиртуват със
Коментари Харесай

Звездна любов: Джей Ло призна, че ревнува Бен Афлек от други жени

Дженифър Лопес призна, че ревнува, когато другите дами флиртуват със брачна половинка й Бен Афлек.

В изявление певицата се закани на останалите представителки от нежния пол " да не си играят с нея и да внимават ". По нейни думи, в случай че се стигне до обстановка да отблъсква фенките му, би постъпила по грациозен метод.

" Аз съм жена, не скачам на пердах, само че в случай че някоя припари по-близо до мъжа ми, ще й кажа да се отдръпне ". Тя споделя, че това не е първият път, в който декларира, че смешки с нея не трябва да се вършат, щом стане дума за обичания й Афлек, за който се омъжи през юли 2022 година

А двамата са по-влюбени отвсякога. Джей Ло показа, че Бен е индивидът, който " я кара да се усеща мечтана и красива ", повече от всеки различен, който е срещала през живота си. " Той всеки ден ми споделя, че би трябвало да се оценявам. Чувствам се спокойна към него ", показа певицата и пред Vogue в по-ранно изявление.

По нейни думи тя най-сетне е достигнала момента, в който да се обича същински, с помощта на любовта, която й дава Афлек. " Заради него аз започнах да се одобрявам такава, каквато съм. Да обичам всичко, което върша, даже и да одобрявам грешките, които позволявам ", призна Лопес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР