Дженифър Анистън се разголва напълно – буквално и преносно.Актрисата позира

...
Дженифър Анистън се разголва напълно – буквално и преносно.Актрисата позира
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Отчаяно се опитвах да забременея

Дженифър Анистън се разголва изцяло – безусловно и преносно.

Актрисата театралничи за списание Allure, като на корицата носи само сутиен на Chanel. В изявление за изданието пък Дженифър не се тормози да разкрие най-съкровени детайлности от своя персонален свят.

Introducing our December cover star,.
She has spent most of her adult life in the spotlight, with all its glare. At 53, she opens up about her path to leaving regrets and some deeply personal pain behind.
— Allure (@Allure_magazine)
Пред Allure " приятелката " Анистън приказва за периода от края на 30-те и 40-те си години, който е бил сложен за нея. Тя изясни, че през тази част от живота си се е опитвала да забременее, за което обществото не е знаело до момента.

„ Това беше сложен път за мен, пътят на правенето на бебе “, сподели тя.

Анистън показа, че е пробвала ин витро оплождане и е пиела китайски чайове, като холистичен способ за подкрепяне на бременността. Тя споделя още, че не е замразявала яйцеклетките си, тъй че „ корабът е отплавал “ . Допълва обаче, че не съжалява за нищо, че е в страховит стадий от живота си и се „ гордее с бръчките и сивата си коса “ .

„ Всъщност усещам малко облекчение в този момент, тъй като няма повече „ Мога ли? Може би. Може би. Може би “... Не би трябвало да мисля повече за това " , сподели тя.

Производството на яйцеклетки при дамата се забавя с възрастта и качеството на яйцеклетките също понижава, съгласно Американския лицей по акушерство и гинекология. Поради тези аргументи някои хора събират яйцеклетки на по-млада възраст и ги замразяват за по-късна приложимост, вместо да чакат и вероятно да пропуснат опцията да съберат здрави яйцеклетки.

Jennifer Aniston: I would’ve given anything if someone had said to me, ‘Freeze your eggs'
— Irish Examiner (@irishexaminer)
Анистън беше омъжена за артиста Брад Пит от 2000 до 2005 година и по време и след тази връзка се появиха клюки за желанието ѝ да бъде майка. Тя сподели, че е мъчително, че таблоидите считат неналичието ѝ на деца за " егоистична " и одобряват, че това е повода тя и Пит, който се ожени и има деца от Анджелина Джоли, да се разведат.

По-късно в изявлението Анистън приказва за развода си с Джъстин Теру през 2018 г . и се обърна към спекулациите, че двойката се е разделила, тъй като тя „ не може да му даде дете “.

„ Това бяха безспорни неистини “, сподели тя. „ В този миг нямам какво да укривам. “

На въпрос дали би се омъжила още веднъж, тя сподели че може идната ѝ обич да не е безусловно някой от филмовата промишленост.

„ Никога не казвай в никакъв случай, само че аз нямам никакъв интерес “ , сподели тя. „ Бих се радвала на връзка. Кой знае? Има моменти, в които желая просто да се свия на топка и да кажа: „ Имам потребност от поддръжка “. Би било прелестно да се прибера вкъщи и да падна в нечии ръце и да кажа: „ Това беше сложен ден “, добавя още Анистън.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР