Дженифър Анистън публикува официално изявление, в което отрича, че има

...
Дженифър Анистън публикува официално изявление, в което отрича, че има
Коментари Харесай

Дженифър Анистън проговори за Брад Пит

Дженифър Анистън разгласява публично изказване, в което отхвърля, че има каквито и да било контакти с някогашния си брачен партньор Брад Пит. Поводът за това са зачестилите информации в американските таблоиди, че двамата се утешават взаимно след разделите с половинките си.

 Свърши приказката на Дженифър Анистън и Джъстин Теру
Свърши приказката на Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Нов бракоразвод за актрисата

In Touch написа, че малко преди да вземе решението да постави завършек на брака си, 49-годишната актриса Дженифър Анистън звъннала на някогашния си мъж Брад Пит, с цел да му изплаче тъгата си. Звездата от " Приятели " изрично опровергава тази информация.

Хиляди почитатели в обществените медии се надяват, че някогашните съпрузи още веднъж ще се съберат. Оказва се, че Брад Пит също не е благополучен от обстоятелството, че името му се свързва с развода на Джен. " Брад схваща, че раздялата е тежко тестване за всеки един човек. Затова и не се радва, че името му ще бъде свързвано с това събитие ", разяснява непосредствен до артиста.

Us Magazine написа, че Брад Пит също не се е свързвал с Анистън, откакто бе оповестена новината за развода й, и няма никакво желание да го прави.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР