Дженифър Анистън преминава през икзлючително тежък период след смъртта на

...
Дженифър Анистън преминава през икзлючително тежък период след смъртта на
Коментари Харесай

Болката на Дженифър Анистън: актрисата приема изключително тежко смъртта на Матю Пери

Дженифър Анистън минава през икзлючително тежък интервал след гибелта на нейния сътрудник Матю Пери. Според източник, непосредствен до актрисата, Анистън е " унищожена " след нещастието и за нея като че ли е най-трудно да одобри мисълта, че Пери си е отишъл от този свят.

" Дженифър Анистън и Кортни Кокс одобряват най-тежко гибелта на Матю. Всички са съкрушени, само че те в действителност не могат да повярват " , разкрива източникът.

" Това е втората огромна загуба в живота на Дженифър в границите на годината. Преди по-малко от година тя загуби татко си ", споделя още източникът. " Все още не се е възстановила от тази покруса, а след гибелта на Матю напълно изгуби почва под краката си. "

 дженифър анистън другари Getty

" Тя се пробва да се събере и да се възвърне от този разрушителен удар, който ориста ѝ сервира. "

Матю Пери бе положен в мемориалния парк Forest Lawn в Лос Анджелис, близо до студиото на Warner Bros. - мястото, където той се снимаше в хитовия сериал от 90-те " Приятели ". На погребението присъстваха фамилията и приятелите на Пери, в това число някогашните членове на актьорския състав на " Приятели "  - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър. Общо към 20 души, облечени в черно, се бяха събрали към гроба на Пери.

 другари © Friends / Bright/Kauffman/Crane Productions and co-producer

Актьорът беше открит мъртъв в джакузи в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври.

Петимата сътрудници на Матю Пери от „ Приятели “ разгласиха взаимно публично изказване по отношение на трагичната кончина на артиста на 54-годишна възраст, която шокира и натъжи целия свят.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър подписаха изказването, споделяйки, че са разрушени от новината за гибелта на техния сътрудник , с който работиха в продължение на 10 години сред 1994 и 2004 г. 

 кортни кокс матю пери другари Getty/Gulliver

„ Всички сме толкоз опустошени от загубата на Матю. Бяхме освен това от сътрудници на екрана. Ние сме семейство “, споделиха те пред People. „ Имаме толкоз доста за казване, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да се оправим с тази необозрима загуба. “

Макар Пери да водеше открита борба със своята взаимозависимост към алкохола и опиатите цели десетилетия наред, негови близки разкриват, че е бил " 100% изтрезнял и чист " в деня на гибелта си, както и за огромен преод от време преди този момент.
 Тъжният живот на Матю Пери – звездата, която в никакъв случай няма да угасне  Тъжният живот на Матю Пери – звездата, която в никакъв случай няма да угасне  Тъжният живот на Матю Пери – звездата, която в никакъв случай няма да угасне  Тъжният живот на Матю Пери – звездата, която в никакъв случай няма да угасне
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР