Дженифър Анистън наруши мълчанието си за проблемите си със зачеването,

...
Дженифър Анистън наруши мълчанието си за проблемите си със зачеването,
Коментари Харесай

Дженифър Анистън говори открито за семейството си, инвитро и Брад Пит

Дженифър Анистън наруши мълчанието си за проблемите си със зачеването, както и за браковете си. В необикновено искрено изявление с 53-годишната актриса изцяло намерено споделя за сложния си път в опитите да забременее и аргументите за неуспеха на партньорствата си.

За корицата на списанието Дженифър Анистън театралничи облeчена в самоуверено изрязан ретро бикини сет на и декларира: „ Чувствам се най-добре такава, каквато съм през днешния ден, по-добре, в сравнение с в миналото съм се чувствала в 20-те или 30-те даже, или в средата на 40-те си години “.
 Окончателно: 6 година затвор за кметицата на „ Младост “ 10 ноем 2022 | Окончателно и без право на подмяна Върховният касационен съд реши някогашната кметица на „ Младост “ Десислава...
 
               

Звездата от „ Приятели ” несъмнено има какво да покаже и театралничи решително с модел от 1996 година, станал  прочут с помощта на починалия модел (която го показа на ревюто на Chanel тогава).

Носителката на " Златен глобус " споделя за Allure за тежкия и сложен път, който е извървяла в опитите си да има дете. „ Всичките години и години,и години на спекулации... Беше в действителност мъчно. Минавах през всевъзможни инвитро процедури, пиех всевъзможни китайски чайове, бях подготвена на каквото и да е “, споделя тя. Със страдание актрисата признава, че не имало кой да я посъветва да замрази яйцеклетки. „ И по този начин, ето ме през днешния ден. Корабът отплава. "

 
               

Сега, откакто се отхвърли от опитите да има лично биологично дете, Анистън споделя, че това е облекчение.„ Не съжалявамза нищо “, споделя тя. „ Всъщност усещам малко облекчение в този момент, тъй като няма повече „ Мога ли? Може би. Може би. Може би “. Не би трябвало да мисля за това повече. "

За първи път звездата споделя  личната си история за инвитро процедурите, оспорвайки слуховете, че неналичието на деца и нежеланието и да има такива са довели до по този начин необятно обсъжданите ѝ раздели с Брад Пит и. Актрисата беше омъжена за Пит от 2000 до 2005 година, а  другият й брак с Теру продължи от 2015 до 2017 година

 
               

 

Що се отнася до това дали е отворена за обич още веднъж, звездата от „ Приятели “ споделя: „ Никога не казвай в никакъв случай, само че нямам интерес. Дали бих се радвала на връзка? Кой знае. Има моменти, в които си мисля, че би било прелестно да се прибера вкъщи, да падна в нечии ръце и да кажа: „ Това беше сложен ден. “

 

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР