Джена и Атанас Стоев се оказаха от стиснатите двойки. Те

...
Джена и Атанас Стоев се оказаха от стиснатите двойки. Те
Коментари Харесай

Скръндза! Джена не дава нито стотинка за гледане на децата й, тормози 80-годишна жена

Джена и Атанас Стоев се оказаха от стиснатите двойки. Те печелят добре, само че не желаят да харчат даже за развъждането на децата си.

Това излиза наяве след разкритието на певицата, че не употребява бавачка. Тя и мъжът й работят нощем. Джена върви по участия в нощни заведения, а Наско е част от орк. „ Канарите “.

Бабата и дядото на децата Атанас и Цветея са също част от „ Канарите “. Джена пък е скарана със фамилията си и въобще не се вижда с околните си.

Така единственият вид, който остава за гледане на децата, когато всички са на работа, е тяхната прабаба, която е баба на мъжа на Джена.

Проблемът обаче е, че тя към този момент е на пределна възраст, на към 80 години, а едно от децата е към момента бебе, другото е единствено на 5 година За старата дама се явява жив гнет да гледа толкоз дребни деца по този начин постоянно.

Джена обаче е безапелационна, че няма да заплаща на бавачка, тъй като не желае да харчи пари за нелепости. Тя избира да спести някой лев за екскурзия с обичания в чужбина.

Певицата обожава да върви със брачна половинка си в Турция, в Дубай и на още доста екзотични места. Тогава отново разчита на бабата на Наско, до момента в който тя и мъжът й се забавляват зад граница.

Източник: HotArena.net
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР