Джебчийка нападна и наби клиентка в магазин за дрехи в

...
Джебчийка нападна и наби клиентка в магазин за дрехи в
Коментари Харесай

Нагла джебчийка се промъква и краде, после – рита, бие и обижда

Джебчийка атакува и наби клиентка в магазин за облекла в центъра на София. Причината за експанзията е, че дамата от ромски генезис е изобличена в кражба и хваната на местопестъплението.
На 27 декември вечерта пострадалата взема решение да прегледа пониженията в прочут магазин за облекла на бул. "Витоша ".
"Когато има понижения, в магазините е лудница, хора на всички места, бутат се, аз съм с раница, ходя си и си преглеждам по щендерите, в идващия миг чувствам допиране, обръщам се, тя се прави на разсеяна, все едно си пазари, чувствам по-късно второ допиране и на третия път виждам раницата ми разкопчана ", описа дамата пред Българска национална телевизия.
При типа на разкопчаната раница почнала да крещи - "Крадла, върни ми портмонето! Помощ! "
"И оттова тя ме хваща за косата, смъква ме на земята и стартира да ме постанова, да ме рита и да ме наскърбява ", споделя клиентката.
Момичето още веднъж стартира да вика за помощ и към нея се притичват клиенти на магазина, както и част от личния състав, а крадлата продължава да наскърбява и да заплашва.
"След като към този момент ме нарита, потегля да излиза, аз обаче се развиках и заключиха вратата на магазина, задържаха я и се обадиха на 112 ", добавя пострадалата.
Хванатата на мястото на престъплението джебчийка е откарана в Първо районно ръководство и арестувана за 48 часа. Става ясно, че дамата е задържана и преди за същото нарушение.
В обществените мрежи друга потърпевша показа по какъв начин е съумяла да направи засада на улични крадци в трамвай номер 7 и с помощта на намесата ѝ, полицията съумява да ги арестува.
Бъдете нащрек постоянно, когато сте на оживени места, поучават от полицията и прибавят, че по време на коледните празници имат единствено 4 регистрирани случая на крадци в комерсиалните обекти. Причината за това е, не че кражбите са намалели, а тъй като хората все по-рядко алармират.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР