Джайънтс се обърнаха към персонала на бивш координатор на защитата

...
Джайънтс се обърнаха към персонала на бивш координатор на защитата
Коментари Харесай

Джайънтс интервюират треньора на защитниците на Chiefs Брендън Дейли за вакантно място за координатор на защитата

Джайънтс се обърнаха към личния състав на някогашен координатор на отбраната за идващото си изявление, с цел да размени Уинк Мартиндейл.

Брендън Дейли, треньор на бранителите на Chiefs в щаба на Steve Spagnuolo, интервюиран за свободното място на Giants като координатор на отбраната, съгласно голям брой отчети.

Той получи първата си работа в НФЛ с Викингите като техен треньор на отбранителната линия през 2006 година и след спомагателни спирки с Рамс и Пейтриътс към завръщането си в Минесота, Дейли беше нает като треньор на отбранителната линия на Канзас Сити през 2019 година

След това, преди сезон 2022, който приключи със спечелването на Супербоул от Чийфс, той стана треньор на бранителите на Спаньоло.

„ Имах интерес да се развъртвам малко, да се провокирам да върша нещо, което е малко отвън зоната ми на комфорт, сподели Дейли през юни 2022 година по отношение на променената си роля, съгласно Chiefs Wire. „ Мисля, че по този начин ставаш по-добър. Мисля, че по този начин растете и се усъвършенствате. Това беше голя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР