Джавад Ел Джемили, офанзивният футболист на Левски, обеща на феновете

...
Джавад Ел Джемили, офанзивният футболист на Левски, обеща на феновете
Коментари Харесай

Ел Джемили със силно обещание към феновете

Джавад Ел Джемили, офанзивният футболист на Левски, даде обещание на почитателите на отбора той и съотборниците му да не позволяват повече мачове като този с Крумовград. " Сините " стигнаха единствено до 2:2 в Пловдив, само че разочароваха с изявите си след почивката. Иначе испанецът получи приз за състезател №1 на юли, както и за втори кръг, когато вкара два гола на Ботев Пд. Наградата е на Пресклуб България.

„ Щастлив съм да печеля този самостоятелен трофей, несъмнено, това е с помощта на работата на моите съотборници и щаба. Благодаря за премията “, стартира Ел Джемили.

Беше сложен терен. Опитвахме се да движим топката, да играем нашата игра. Губихме, само че успяхме да вкараме два гола, по-късно обаче още веднъж ни означиха. Ще се постараем повече такива мачове да няма “, сподели той по отношение на равенството 2:2 с Крумовград.

„ Адаптирам се добре към страната, съотборниците ми оказват помощ. Тренирах интензивно и когато получавам благоприятни условия да играя ги употребявам. “

„ Мисля, че тъй като играхме много мачове в Европа по този начин се получаваше. Смятам, че може да се случи и в идващите мачове да печелим преди последните минути “, добави Ел Джемили.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР