Джъстин Клуйверт и Антоан Семеньо бяха точни, когато Борнемут сложи

...
Джъстин Клуйверт и Антоан Семеньо бяха точни, когато Борнемут сложи
Коментари Харесай

Борнемут увеличава кандидатурата си за оцеляване, докато проблемите на Бърнли се задълбочават

Джъстин Клуйверт и Антоан Семеньо бяха точни, когато Борнемут постави завършек на серия от седем мача без победа във Висшата лига с победа с 2-0 против Бърнли.

Кларетс към този момент наподобяват обречени на изпадане и макар преобладаващото владеене на топката и шансове, те паднаха до 11-то домакинско проваляне от 14 мача в лигата на Turf Moor.

Kluivert обезпечи миг от същинско качество в 13-ата минута на откри резултата, до момента в който Бърнли получи удар през второто полувреме от Джош Кълън, отхвърлен за фаул, преди Семеньо да се изкриви в късната секунда.

Това накара почитателите на домакините да се насочат към изхода, до момента в който Борнемут към този момент е на 11 точки пред последните три.

Доминик Соланке даде подтик на Борнемут, като се опълчи на проблем с коляното, с цел да влезе в стартовия състав, до момента в който шефът на Бърнли Винсент Компани направи три промени след провалянето от Кристъл Палас предишния уикенд, като Кълън пое лентата от отстранения Джош Браунхил, а Витиньо и Джейкъб Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР