Джъстин Бийбър заяви днес, че отново прекъсва турнетата си, месеци

...
Джъстин Бийбър заяви днес, че отново прекъсва турнетата си, месеци
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър отново прекрати турнетата си

Джъстин Бийбър съобщи през днешния ден, че още веднъж прекъсва турнетата си, месеци откакто разкри, че е диагностициран със синдром, който му предизвиква частична парализа на лицето, оповестява БГНЕС, като цитира Агенция Франс Прес.

През юни 28-годишният канадец отсрочи северноамериканската част от турнето си " Justice " поради синдрома на Рамзи Хънт - затруднение на херпес.

Наскоро Бийбър се върна на сцената, изнасяйки шест концерта в Европа, както и на фестивала " Рок в Рио " в Бразилия този уикенд. Но през днешния ден той съобщи, че завръщането му на сцената е било прибързано:

" През миналия уикенд изнесох концерт на " Рок в Рио " и дадох всичко от себе си на хората в Бразилия. След като слязох от сцената, изтощението ме завладя и осъзнах, че сега би трябвало още веднъж да трансформира здравето си в приоритет ", сподели Бийбър. " Така че за момента ще си взема отмора от турнетата ", добави изпълнителят на " Peaches ".

" Ще се оправя, само че нуждая се от време, с цел да си умря и да се оправя. Толкова се гордея, че мога да показва това шоу и нашето обръщение за правдивост на света ".

Синдромът на Рамзи Хънт е рядко неврологично заболяване, което може да възпали и сковава лицевия нерв и да аргументи мъчителен обрив към ухото или устата. В допълнение към лицевата парализа, то може да аргументи загуба на слуха.

Бийбър има десетки осъществявания по целия свят, планувани до март 2023 година Суперзвездата не даде подобен период за възобновяване, нито уточни дали турнето " Justice " в миналото ще бъде обновено.

Източник: БНР
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР