Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли се преместиха. Жители на

...
Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли се преместиха. Жители на
Коментари Харесай

Джъстин и Хейли се преместиха в хотел по принуда

Джъстин Бийбър и брачната половинка му Хейли се реалокираха. Жители на Бевърли Хилс са забелязали младото семейство да отсяда в локален хотел, намиращ се наоколо до имението, което двамата наеха през октомври предходната година.

Според информация на Daily Mail, двамата трябвало незабавно да потърсят решение, защото се сблъскали с първия си битов проблем – тръба се спукала и наводнила част от пространствата.

Двойката е напуснала парцела в неделя и най-вероятно ще се върне след 1-2 дни, незабавно откакто водопроводчиците си свършат работата.

Домът, в който се шири фамилията, е благосъстоятелност на предприемача Хауърд Аткинс, който му е направил повсеместен ремонт преди 2 години. Фирмата, която е наел, очевидно не е помислила задоволително за водопроводната апаратура.

Джъстин и Хейли Бийбър заживяха в имението в долината Сан Фернандо малко откакто подписаха брак. Те заплащат по 100 000 $ месечен наем, само че разполагат с 4 спални и 7 бани в средиземноморски жанр. Гледката от терасата им несъмнено си коства – езерото Толука, поради което двамата разполагат със личен док и няколко лодки.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР