Джаред Къшнър, зетят на бившия президент Доналд Тръмп и старши

...
Джаред Къшнър, зетят на бившия президент Доналд Тръмп и старши
Коментари Харесай

Тайната, която е пазел зетят на Доналд Тръмп

Джаред Къшнър, зетят на някогашния президент Доналд Тръмп и старши консултант, е бил диагностициран с рак на щитовидната жлеза, до момента в който е служил в Белия дом, написа той в идни записки, които ще бъдат оповестени през идващия месец.

" На сутринта, когато пътувах до Тексас, с цел да участвам на откриването на фабрика на Louis Vuitton, лекарят от Белия дом Шон Конли ме издърпа в здравната кабина на Air Force One ", написа господин Кушнър в Breaking History: A White House Memoir, който ще бъде оповестен на 23 август, съгласно извадка за заболяването му, предоставена на The New York Times.

" Резултатите от теста ви се върнаха от Уолтър Рийд ", споделя лекарят. " Изглежда, че имате рак. Трябва неотложно да планираме интервенция. "
 Снимка 582284

Джаред Къшнър написа, че е помолил лекаря да изчака и да пристигна в кабинета му на идващия ден. " Моля, не казвайте на никого - изключително на жена ми или тъста ми ", моли Къшнър доктор Конли.

Ракът в щитовидната жлеза на господин Къшнър е открит през октомври 2019 година, до момента в който той взе участие в полемики за комерсиална договорка с Китай.
 Доналд Тръмп, Иванка Тръмп, Джаред Къшнър и утежняване на връзките им
Доналд и Иванка - краят на фамилната идилия

Какво се случва в семейство Тръмп

Зетят на Доналд Тръмп написа, че ракът е бил уловен " рано ", само че изисква премахване на " забележителна част от щитовидната ми жлеза " и че е бил предизвестен, че може да има дълготрайно увреждане на гласа му.

Дори и в книгата си той изяснява извънредно спестовно за какво не е направил информацията обществена. Казва единствено, че се е потрудил да резервира тайната и да я ограничи единствено до стеснен кръг от хора.
 Снимка 582286

" Лекар в NewYork-Presbyterian Hospital заключи, че нуждая се от интервенция за премахване на извънредно тумор в щитовидната ми жлеза и ние насрочихме интервенцията за петък преди Деня на благодарността ", написа той. " По този метод щях да не присъствам минимум време от офиса ", написа Къшнър, надявайки се, че отсъствието му може даже да остане неусетно.

" Това беше персонален проблем, а не за социална приложимост. С изключение на Иванка, Ави, Касиди и Мълвани, не споделих на никого в Белия дом - в това число на президента ", споделя още Къшнър в книгата си, имайки поради брачната половинка си Иванка Тръмп, двама негови помощници и Мик Мълвани, тогавашен шеф на кабинета на Белия дом.

Джаред Къшнър беше помощник на президента и имаше купа старши консултант, която единствено загатваше за вездесъщата му роля в Белия дом на неговия тъст. И въпреки всичко някои ветерани от предходни администрации показаха мнението си, че защото Къшнър не е бил определен чиновник, той не е имал обвързване да разкрива информацията.
 Снимка 582283

Дейвид Акселрод, основният пълководец в Белия дом на президента Барак Обама, сподели, че от негова позиция, " в случай че това не е повлияло на представянето му, това е персонален въпрос и той не е имал обвързване да го разкрива. За разлика от всевъзможни бизнес преплитания или вложения, които биха могли да породят спор на ползи, това е персонален, медицински въпрос ", пишат от The New York Times.

В фрагмента от записките си Джаред Къшнър разказва, че се е концентрирал върху работата, като се е опитвал " да не мисли за идната интервенция или нежелания тумор в тялото ми. "
 Джо Роугън, Доналд Тръмп и отказал ли е да го интервюира в подкаста си
Какво мисли Джо Роугън за Тръмп и Байдън

Ето какво мисли и комикът за Джо Байдън

" Когато се замислях за това, си припомнях, че съм в ръцете на Бог и лекарите и че каквото и да се случи, е отвън моя надзор. На моменти се улавях да се чудя дали ще нуждая се от дълготрайно лекуване. "

Доналд Тръмп в никакъв случай не е бил прочут със своята поверителност по отношение на тайните на другите хора. Но до момента в който зетят му настойчиво крие от него истината за диагнозата си, той въпреки всичко схваща, че има проблем.
 Снимка 582287

" В деня преди интервенцията Тръмп ме повика в Овалния кабинет и даде знак на екипа си да затвори вратата. " Нервен ли си за интервенцията? " , попита той.

" Откъде знаеш за това? ", пита учудено Къшнър.

" Аз съм президентът ", дава отговор Тръм и продължава: " Знам всичко. Разбирам, че искаш да премълчиш тези неща. Обичам да вардя такива неща за себе си. Ще се оправиш. Не се тревожи за нищо, обвързвано с работата. Всичко е покрито тук " , с схващане успокоява своя шурей Доналд Тръмп.
 Ивана Тръмп, Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и кой участва на погребението на първата брачна половинка на някогашния американски президент
Изненадата на погребението на Ивана Тръмп

Неочаквани опечалени посетители

Какво още се е случвало в Белия дом по време на ръководството на Доналд Тръмп, следва да разберем напълно скоро, когато книгата на Джаред Къшнър публично бъде оповестена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР