Джаред Къшнър и Иванка Тръмп обиколиха израелски кибуц, който беше

...
Джаред Къшнър и Иванка Тръмп обиколиха израелски кибуц, който беше
Коментари Харесай

Джаред Къшнър и Иванка Тръмп посетиха израелския кибуц, ударен на 7 октомври

Джаред Къшнър и Иванка Тръмп обиколиха израелски кибуц, който беше унищожен по време на терористичната офанзива на 7 октомври като демонстрация на взаимност към еврейската страна.

Еврейската двойка можеше да бъде забелязана разплакана, до момента в който правеха обиколка на кибуца Кфар Аза в четвъртък, срещайки се с бойци на IDF и локални поданици, които споделиха своите истории за ужаса, сполетял тяхното село, когато Хамас нахлу.

Кибуцът, който граничи с Газа, беше мястото на 64 убийства и 19 отвличания, като петима от тях към момента се считат за заложници в ареста на Хамас.

Дъщерята на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачният партньор й също получиха позволение да влязат в руините на домовете, които бяха опожарени и унищожени по време на терористичната офанзива, съгласно Israel National News.

И Джаред, и Иванка, които бяха видени да носят бронирани жилетки и да вървят ръка за ръка, изглеждаха възхитени от голямото опустошаване, до момента в който един боец на IDF разказа кибуца преди офанзивата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР