Джанлуиджи Буфон е готов да размисли и да се върне

...
Джанлуиджи Буфон е готов да размисли и да се върне
Коментари Харесай

Джанлуиджи Буфон е готов да се завърне в националния отбор на Италия

Джанлуиджи Буфон е подготвен да размишления и да се върне в националния тим на Италия. Вратарят, който постави завършек на кариерата си в представителния отбор след международните квалификации през ноември, разгласи, че в случай че получи покана за мачовете с Англия и Аржентина през март, ще играе.

В продължение на 20 години Буфон записа 175 мача за " Скуадра адзура ". Вратарят към този момент е на 40 години, само че продължава да бъде най-хубавият на поста си в Италия и един от най-силните в света. В понеделник краткотрайният селекционер Луиджи ди Биаджо сподели, че не е редно славната кариера на Буфон да завършва с равенството 0:0 с Швеция.

" По принцип мислех да отида на отмора със фамилията си за няколко дни, само че когато националният тим се нуждае от теб, ти би трябвало да се явиш ", сподели вратарят в телевизионната стратегия " Тики по този начин " и добави: " Не мисля, че има какво да разясня по думите на Ди Биаджо. Чувствам отговорност и преданост към националния тим и знам, че би трябвало да дам всичко от себе си в този временен интервал за Италия. "

Вратарят изясни, че построяването на нов тим постоянно е мъчно, и добави, че първите няколко мача ще са доста тежки, по тази причина е подготвен да помогне.

Междувременно все по-упорито името на Антонио Конте се спряга за нов народен селекционер. Мениджърът на " Челси " не се радва на сполучлив сезон и откакто преди година направи сините първенци във Висшата лига, в този момент има съществени проблеми. Постът на Конте не е сигурен, а " Челси " загуби три пъти в последните си четири турнирни конфликта.

" Все още не сме се спрели на никого, само че не мисля, че има доста по-добри претенденти от Антонио. Със сигурност ще приказвам с него в околните месеци ", сподели Алесандро Костакурта, който заема пост във федерацията. Бившият бранител разгласи още, че измежду обсъжданите имена са Роберто Манчини, Карло Анчелоти и Клаудио Раниери.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР