Джамбазки изпадна в паника и взе да се обяснява за

...
Джамбазки изпадна в паника и взе да се обяснява за
Коментари Харесай

Джамбазки влезе в обяснителен режим за тризонета си в Париж на стойност 9 милиона евро!

Джамбазки изпадна в суматоха и взе да се изяснява за тризонета в Париж, откакто мълча цялостен месец от излизането на скандалната информация. На нежния челник му се наложи да извади пред баджак публицистиката даже и историята с нелегално бебе, единствено и единствено да затъмни новината с прелюбопитното инфо за свръхлуксозен парижки апартамент на Шанс Елизе, който ужким се води на братовчед му.

Пред БТВ и някои уеб сайтове Джамбазки се ожали, че живеел в дребен софийски апартамент, само че пропусна да се изясни за брюкселския подобен и за големите си спестявания по банкова сметка. С днешна дата евродепутатът, определен от квотата на ББЦ къта баснословна сума във валута и левове с неразбираем генезис.

Предполага се, че претендентът за втори мандат в Брюксел е икономисал парите от тлъсти еврозаплати, всекидневни режийни по 300 евро и лобизъм по алените килими. Апартаментът в Париж е тризонет и коства 9 милиона евро или съвсем 20 милиона лв.. Кога и дали Джамбазки го е придобил тъне в упорити клюки и загадки. Бе обявено, че по документи се води на братовчеда на Ангел.

Днес президентът Радев прикани властта да извади на показ всички имотни придобивки на политиците посредством офшорни компании и на подставени лица. Историята с приказния тризонет пристигна след новината за голям апартамент с чудовищна тераса, добит от вицето и боен министър Каракачанов. АПАРТАМЕНТГЕЙТ и нелепата реакция на Цветанов беше затъмнена от неналичието на такава на дуета Джамбазки - Каракачанов за техните приказни парцели. Това срина рейтинга на Вътрешна македонска революционна организация, а народът е погнусен от лъжите на Джамбазки. Сега той реве, че го клеветят, а преди пет години излъга безочливо бедните си гласоподаватели и даде обещание да им подарява голямата си евродепутатска заплата по сходство на вкаралия го в Европарламента Бареков, който обаче извършил обещанието си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР