Дж. К. Роулинг разкри, че е страдала от „всички симптоми“

...
Дж. К. Роулинг разкри, че е страдала от „всички симптоми“
Коментари Харесай

Дихателната техника, която помогна на Джоан Роулинг да се справи със симптомите на коронавирус

Дж. К. Роулинг разкри, че е страдала от „ всички признаци “ на COVID-19 през последните две седмици.

Авторката на „ Хари Потър “ показа в понеделник в Twitter вести за здравословното си положение, като увери почитателите си, че е „ изцяло възобновена “ , макар че не е била тествана за респираторни болести.

Вълшебните мисли на Джоан Роулинг, които постоянно ще ни въодушевяват >>>

Освен това Роулинг съобщи и малко мъдрост от американски доктор по рекомендация на брачна половинка ѝ Нийл Мъри, който също е доктор.

„ Моля ви, гледайте този доктор от болничното заведение в Куинс, който изяснява по какъв начин да облекчите дихателните признаци “, написа тя под споделеното видео. „ През последните 2 седмици имах всички признаци на C19 (не съм тествана) и направих това по съвет на брачна половинка ми лекар. Напълно се възвърнах и техниката оказа помощ доста. “

Please watch this doc from Queens Hospital explain how to relieve respiratory symptoms. For last 2 weeks I've had all symptoms of C19 (tho haven't been tested) & did this on doc husband's advice. I'm fully recovered & technique helped a lot.https://t.co/xo8AansUvc via @YouTube
— J.K. Rowling (@jk_rowling) April 6, 2020
Техниката, която Роулинг утвърждава, съставлява поредност от дълбоки вдишвания, кашляне и лежане по стомах, с цел да вкарате „ положително количество въздух в белите дробове “ . Лекарят от видеото поучава да започнете упражненията незабавно, в случай че сте заболели, и че е чудесна концепция, в случай че решите да ги вършиме превантивно:

► Поемете 5 дълбоки вдишвания, като всякога задържате въздуха в продължение на 5 секунди.

► На шестото надълбоко поемане поемете въздух и се изкашляйте мощно.

► Направете два цикъла от горните извършения и легнете по стомах (върху леглото например), като вършиме малко по-дълбоки естествени вдишвания през идващите 10 минути.

 джоан роулинг Getty/Gulliver

В обособен пост Роулинг благодари на почитателите си за тяхната грижа и ги прикани да се пазят.

„ Благодаря ви за вашите благи и прелестни послания! Наистина се възвърнах изцяло и желаех да споделя техника, която се предлага от лекарите, не коства нищо, няма неприятни странични резултати, само че би могла доста да помогне на вас / вашите близки, както на мен. “

Два от обвързваните с „ Хари Потър “ планове на Роулинг са наранени от пандемията , като продукцията за последната част от нейния кино франчайз „ Фантастични животни “ беше прекратена предишния месец, с цел да се предпазят от заболяването актьорите и членовете на екипа. Пиесата „ Хари Потър и прокълнатото дете “ също беше анулирана в разнообразни места по света, в това число Ню Йорк и Лондон.

Вълшебните мисли на Джоан Роулинг, които постоянно ще ни въодушевяват >>>

Роулинг обаче съумя да популяризира малко магия на фона на коронавирусната рецесия. Миналата седмица тя разгласи старта на новия си уебсайт „ Хари Потър у дома “ , с цел да помогне на тези, които се пробват да забавляват децата си, до момента в който са в карантина вкъщи. Сайтът е виртуален център за вълшебници, който дава обещание да „ направи прогонващо проклинание на скуката “ с разнообразни куизове, публикации, видеоклипове и пъзели.

 джоан роулинг Getty/Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР