Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз и тази година на Хелоуин

...
Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз и тази година на Хелоуин
Коментари Харесай

Мегз показа как ще изглежда с 20 кг отгоре

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз и тази година на Хелоуин изненада с завладяващи фотоси, които бяха тежко обработени преди качване. След като предходната година шашна всички с бременно коремче, тази година реши да се покаже пък много напълняла.

Миньончето и нейният нов фитнес инструктор демонстрираха отрупана маса с лакомства, а също по този начин и с нездравословни бързи храни. Двамата се заканиха, че ще изядат всичко, излиза наяве от обявата ѝ.

Публикация, споделена от (@megz_miglena_kakanasheva) на Окт 31, 2020 в 8:29 PDT

По-късно споделиха и кадър, който сякаш изобразява преяждането със сладки и нездравословни храни, които водят до качването на килограми. По този метод Мегз желае да въодушеви младите да се хранят здравословно и да внимават какво поставят в устата си. И като в случай че прекалят - резултатът ще е този.

Самата Мегз от дълго време се хвали със стройна фигура, само че с изключение на ген, тя залага на хранителен и подготвителен режим. Отскоро тренира в залата и с инструктор, който се оказва много прецизен и не разрешава на Каканашева никакви провинения.

Някои заподозряха, че мъжът до Мегз не е новият ѝ фитнес инструктор, а новият ѝ любим. Със сигурност дизайнерката скоро ще каже каква е истината и ще се опита да извлече оптимално позитивите от познанството си с красавеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР