Дизайнерите от мексиканското студио Aldekas са поредните творци, които предлагат

...
Дизайнерите от мексиканското студио Aldekas са поредните творци, които предлагат
Коментари Харесай

„Костенурката“ на Volkswagen – претворена във велосипед

Дизайнерите от мексиканското студио Aldekas са следващите създатели, които оферират нов прочит на класиката „ Фолксваген костенурка “. Всъщност новото произведение на студиото носи трогване, тъй като то е комбинация сред велосипед и дребна количка, която резервира осанката на безконечната „ Костенурка “. Още по-интересно е, че новото возило е направено единствено от калника на обичания на генерации автомобил, като по този метод съчетава неизменимия винтидж дизайн с почерка на съвремието. 

Фирмата, която е профилирана в реставрирането на остарели коли, постоянно прибягва до моделите на „ Фолксваген “, с цел да черпи ентусиазъм. И не е изненада, че калниците на тези модели неведнъж оживяват върху актуалната им интерпретация. Само с цел да доведат до възторг феновете на немската марка, които биха вложили огромни суми в името на това да приберат в гаража си парченце от историята на компанията. 

Дизайнерите споделят, че изборът за структура на новите транспортни средства се стопира точно върху калниците, защото те са най-разпознаваемата част от винтидж возилото. За в допълнение ретро чувство е определен маслиновозеленият цвят, на фона на който изпъква блестящо алената ризница. Акценти, които носят спомагателна грациозност, са кафявата кожена седалка и кормилото, с което може да се ръководи различният велосипед. 

Но не бързайте в желанието си да се возите на новия „ Фолксваген костенурка “! Колкото и реален да наподобява планът, той живее единствено в нашата изложба, тъй като към момента е под формата на 3D изображения. Това не пречи да си помечтаем един ден да яхнем сходен велосипед към определена от нас обичана дестинация. Разгледайте галерията и споделете бихте ли имали сходно возило!

 
10 от най-бляскавите и скъпи бижута в историята
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР