Дийн Уикс от EastEnders беше разпитан от полицията тази вечер

...
Дийн Уикс от EastEnders беше разпитан от полицията тази вечер
Коментари Харесай

Излизането от BBC EastEnders е „запечатано“ за Дийн Уикс, тъй като той е обвинен – но феновете прогнозират огромен обрат

Дийн Уикс от EastEnders беше разпитан от полицията довечера – защото ориста му наподобява предрешена.

Дийн е арестуван от ченгетата, откакто е задържан за убийството на Киану Тейлър. Зрителите си спомнят, че Дийн е бил квалифициран от Шестимата, които са го обвинили в убийството на Киану, откакто Линда Картър го намушка с термометър за месо.

По време на посещаване в Уолфорд в епизода в понеделник вечерта, Дийн беше помолен от полицията дали е умъртвил Киану, на което той им сподели, че е бил квалифициран или от Стейси, или от Джийн, или от Харви, които всички са посещавали жилището през последните дни.

Сега почитателите на сапунката на BBC са уверени те знаят по какъв начин ще се развие историята на Дийн с тези нови обвинявания – и са уверени, че той ще излежи присъда, само че за другите закононарушения, а не за гибелта на Киану.

„ Елементите за това, че Дийн е наклеветен, се събраха в действителност, в действителност добре. Мисля, че в последна сметка той ще бъде приет за почтен за убийството, само че др...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР