Дивият запад!, така кратко и ясно описа България бивш играч

...
Дивият запад!, така кратко и ясно описа България бивш играч
Коментари Харесай

Бивш футболист на Ботев : Мафията отвлече нашия президент

" Дивият запад! ", по този начин малко и ясно разказа България някогашен състезател на Ботев Враца. Става въпрос за Антон Фасе, който сега написа история с Кауно Жалгирис. Той разкри, че на пръв взор всичко е изглеждало наред.

" Настаниха ме в апартамент в подножието на планината, всяка заран слънцето грееше прелестно. Това докара до серия от страхотни фотоси. Не мога да кажа нищо неприятно за тима, както и за базата. Всичко обаче вървеше надолу. Бразилският ни треньор бе освободен и пристигна българин (б.р. Ивайло Василев), с който говорихме посредством преводач и това сътвори проблеми ", описа той за " Elfvoetball ", представен от " Мач Телеграф ". Фасе обаче е учуден от гледката по време на дуела Царско село и Локомотив Сф 1:1, когато Стойне Манолов нахлу и атакува Юсуф Яфа.

" Чудех се къде съм попаднал ", призна той. Фасе къса с Ботев Враца по виновност на клуба, който и до през днешния ден му дължи пари. Той обаче се сеща за друга преживелица.

" Бяхме на подготвителен лагер в Албания. Изведнъж президентът на клуба изчезна. Според слуховете той е бил похитен от мафията. На идващия ден обаче още веднъж беше при нас и се държеше по този начин, като че ли нищо не се е случило ", разкри " лалето ".
 В Ботев (Враца) не са взимали заплати от месец септември
В Ботев (Враца) не са взимали заплати от месец септември

Криза тресе тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР