Диверсиите и опитът за метеж на Евгений Пригожин са основните

...
Диверсиите и опитът за метеж на Евгений Пригожин са основните
Коментари Харесай

Пригожин и атаките с дронове срещу Москва смразяват най-много руснаците

Диверсиите и опитът за бунт на Евгений Пригожин са главните източници за паники на руснаците сега, сочи изследване на информационната компания КРОСС.

 

Между април и юни максимален боязън у руснаците е предизвиквала диверсионната активност, която и в този момент е отпред на листата. Същевременно нейният показател на тревога, прилаган от компанията, е повишен двойно. Тези равнища се мерят на основата на разбора на вести в медиите, както и на постовете и мненията в обществените мрежи. Ключовите събития, довели до " диверсионната тревога ", са офанзивите с дронове против Москва и други райони.

 
 
Метежът на Пригожин - източник на тайни теории

 

На второ място по показател на тревога е несполучливият бунт на групата " Вагнер ". Както означават създателите на изследването, мирното решение на рецесията е породила редица тайни версии в обществените мрежи, които способстват за по-нататъшното нарастване на тревогата. На трето място като източник на страхове за жителите на Русия са стихийните бедствия. А на четвърто и пето - опасенията, свързани с украинското контранастъпление и растежа на нуклеарната опасност.

 

По думите на шефа на Центъра за проучване на публичното мнение ВЦИОМ Валерий Фьодоров, съществена причина за тревогата на руснаците през последната година и половина непроменяемо остава войната. " Що се отнася до метежа, той може да бъде подложен на второ място. Той имаше мощен, само че кратковременен резултат - всичко стана доста бързо, за един ден. Мнозина просто не съумяха да се включат ", споделя Фьодоров пред вестник " Коммерсант ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР