Дивата BEYONCÉ стартира нова ера в кариерата си с издаването

...
Дивата BEYONCÉ стартира нова ера в кариерата си с издаването
Коментари Харесай

Бийонсе става кънтри певица

Дивата BEYONCÉ започва нова епоха в кариерата си с издаването на нов албум в кънтри жанр. Проектът беше разгласен от самата изпълнителка в неделя по време на финала на Super Bowl. Към момента заглавието на осмия студиен албум на звездата не е известно, само че се знае, че той ще бъде публикуван на 29 март.

В формалната страница на BEYONCÉ, както и в профилите й в обществените мрежи, беше споделен и филмов откъс към плана. С оповестяването на албума, BEYONCÉ пусна и два чисто нови сингъла -  " Texas Hold Em ” и " 16 Carriages ”. Вестник New York Times написа, че новият план най-вероятно ще се трансформира в самобитно продължение на " Renaissance ", като все още се употребява работното заглавие " Act ii ”.

Музикалните критици пишат, че в стилово отношение музиката от идния албум се вписва изрично в жанра кънтри с корени от Хюстън. Феновете на звездата безспорно ще бъдат предизвикани от своята фаворитка, която този път ще им сервира нещо друго от R&B. Queen Bey приключи международното си турне Renaissance през октомври предходната година като пожъна исторически триумф. Албумът " Act II ” ще служи като втора част от плана в три елементи " Renaissance ".

Първата част предходната година беше посрещната с утвърждение от рецензията и феновете на BEYONCÉ.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР