Диван - тройка е поредната движима вещ, притежавана от Бюрото

...
Диван - тройка е поредната движима вещ, притежавана от Бюрото
Коментари Харесай

Диван-тройка на Бюрото за защита също се оказа ценен за прокуратурата

Диван - тройка е следващата движима движимост, притежавана от Бюрото за отбрана на очевидците, която прокуратурата е запазила за себе си при прекосяването на бюрото към Министерството на правораздаването. Това стана известно от изявление на министъра на правораздаването Иван Демерджиев пред Българска национална телевизия.

" Прокуратурата е сметнала за належащо да си вземе и диван - тройка. Не знам какви са неговите функционалности и за какво е толкоз скъп за прокуратурата ", разяснява министърът. Досега е било обявявано, че измежду материалните активи на бюрото, които прокуратурата отхвърля да съобщи на министерството, са хладилници.

Според Демерджиев по-притеснителното е, че прокуратурата е иззела доста коли, които са пръснати в разнообразни нейни звена. Той означи, че в случай че колите не са били нужни на бюрото, не е трябвало да бъдат купувани.

На 30 септември Иван Демерджиев (по това време зам.-министър) заяви, че са получени сигнали за това, че са. От, се разбра, че в границите на към две седмици, до момента в който Народното събрание е обсъждал прехвърлянето на Бюрото по отбрана на очевидците от прокуратурата към Министерството на правораздаването, са издадени 3 заповеди, с които общо 20 автомобила (два от тях профилирани и бронирани на стойност общо към 1 млн. лева.), компютри, металдетектор и друга техника са били трансферирани за прилагане от прокуратурата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР