Поискал му пари, но получил отказ. Ядосан от това, подсъдимият

...
Поискал му пари, но получил отказ. Ядосан от това, подсъдимият
Коментари Харесай

Мъж поиска от познат пари, последва отказ и екшън като по филмите


Поискал му пари, само че получил отвод. Ядосан от това, подсъдимият го блъснал с железна тръба по главата. Пострадалият изпаднал в безсъзнание. А.М. завързал краката му и го оставил да лежи в банята. Взел телефона и портфейла му и макар че нямал брошура, подкарал камиона на работодателя си и стигнал с него до Пловдив. Опитал се да продаде автомобила, на който имало инсталиран кран на пункт за боклуци от черни и цветни метали, само че защото нямал документи нито персонални, нито за камиона, не съумял.

Оставил го паркиран пред дома на собствен родственик в с. Говедаре. Взел от него на заем 300 лв. и по този начин и не се появил да си го прибере или да върне парите в уговорения период. Не вдигал телефона си. За това неговият непосредствен се оплакал на кварталния служител на реда. Проверката посочила, че камионът е разгласен за търсене и по-късно бил върнат на притежателя.

Междувременно потърпевшият пристигнал на себе си. Работодателят му го намерил и му оказал помощ. Подсъдимият е бил открит от полицията през октомври 2017 година и изправен пред съда. Върховният касационен съд е приел, че жалбата на подсъдимия за намаление на наказването е неоснователна, защото липсват аргументи за намаляването му по мярка, а  няма и условия които да не са регистрирани от съда всъщност. Решението на Върховния касационен съд е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР