Снимката е илюстративнаСпоред плажуващите на ивицата в Сарафово“ това не

...
Снимката е илюстративнаСпоред плажуващите на ивицата в Сарафово“ това не
Коментари Харесай

Имате касов бон за платени чадър и шезлонги на плажа? Не е достатъчно!

Снимката е илюстративна
Според плажуващите на линията в " Сарафово “ това не е редно да се случва, тъй като има задоволително свободни места.

Подобна процедура се среща и на плажа в " Крайморие “. Концесионерът на линията Николай Димитров изясни, че е подхванал ограничения. 

" Аз съм инструктирал касиерите по плажа да не позволяват подобен вид " резервета “, изключително в съботните и неделните дни. След като не е обезщетен даденият комплект, шезлонг или чадър, ние ги освобождаваме за хора, които имат потребност и са пристигнали да се настанят. Крайно неприятно е хората, които са пристигнали до тук, тъкмо поради такива практики да не могат да си намерят място. Имаме ежедневни словесни и вербални офанзиви от такива хора. Стигало се е и до кряскане на полиция “, описа той. 

Николай Димитров добави, че се следи и друга процедура – " подаряване “ на касов бон за платената услугата на нов екскурзиант на плажа. " Мисля, че се случва и на други плажове. Хора, които, тръгвайки от плажа, дават касова записка на такива, които влизат. Те се настаняват и имат претенцията, че откакто имат касов бон, без значение дали са го платили те, или някой различен, е редно да употребяват чадъри и шезлонги. Това също не го позволяваме “, уточни концесионерът пред БНР Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР