Снимката е илюстративнаМоля да ме разберете правилно, защото нито съм

...
Снимката е илюстративнаМоля да ме разберете правилно, защото нито съм
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Защо няма снимки на летуващи българи в Гърция - увити във вестник домати и храна от Lidl?

Снимката е илюстративна
" Моля да ме разберете вярно, тъй като нито съм от морски град, нито пък съм летувала  единствено в България! Но във времето, когато българският бизнес усеща последствията от рестрикциите на пандемията, не е редно да се пускат в публичното пространство публикации единствено с извънредно отрицателни мнения, т.е. " Не ходете в България на море! "

Трябва ли да Ви изпратя фотоси от гръцки и италиански хотели с мръсни стаи и бани, чувалите с отпадък, събирани от тяхното крайбрежие от доброволци или мнения на туристи, влезнали даже в болница след хранене в гръцки  заведения за хранене? Във всяко стадо има мърша, та и в нашето не може да няма.

Но къде са публикациите с положителните образци по нашето море, със старанието на хората да дават добър артикул или с наложените към този момент ограничения за открити нарушавания? Ами да се лишават лицензи и това да става публично притежание, а не кой маймун се е напил безпаметно и скачал балконинг, или като е парикарал погрешно в неразрешеното се е борил с някой репатрак!

Защо нещата във Вашия уебсайт се изкривяват единствено в едната посока и какъв е Вашият принос да се помогне на българския туризъм? Защо няма фотоси от летуващите българи по прелестните гръцки плажове, които идват и се пльосват по шезлонгите с увитите във вестник домати, храната купена от " Лидъл " -а, на границата и бурканите от багажника?

Защо няма фотоси от летуващите в Турция и Тунис, в които просто не се позволява фриволното държание на самите туристи и незабавно се вика полиция? А в случай че там спра колата си на " неразрешеното ", дали изобщо ще се допусне да се окайвам и боря " като свиня с тиква " с репатрака? Дали на мига няма да ми дръннат такава санкция, че повече да не стъпя в този курорт дали от позор, дали от опцията за друга санкция? Аман от мрънкащи, недоволни и извънредно претенциозни по отношение на парите, които са похарчили  за туристическия артикул българи!

Аман и от фотоси на къпещи се с облеклата в морето " братчеди " или с джапанките в басейна, от заустени фекални води, мръсни хотели в Приморско, пияни туристи по Слънчака и така нататък! Защо не се пита кой е позволил това да се случи - хотелиера, който трепери за всеки клиент, кмета, който " не знае " или органите, които би трябвало да правят надзор без да им се " мажат очите "? Това ли имаме единствено?! Като се надявам да не вършиме съзнателно или парично обезпечено въпросното подстрекателство,  остама Ваша читателка, И.Лазарова... "

Като медия, която държи на читателите си, а и на обективната истина - отговаряме правилно на госпожа Лазарова.





Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР