Plovdiv24.bg. 20-на души са се събрали в подкрепа на Крум Чешмеджиев.

...
Plovdiv24.bg. 20-на души са се събрали в подкрепа на Крум Чешмеджиев.
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Не вярвам едно парченце плат да ме предпази от такъв страшен вирус

Plovdiv24.bg . 20-на души са се събрали в поддръжка на Крум Чешмеджиев. Той е получил санкция от 300 лв., тъй като е отказал да си постави маска. Протестиращите са опънати транспаранти, на които написа: " Аз не съм опит ".

" Трябва да се потвърди съществуването на вируса. Не имам вяра едно късче плат да ме защищити от подобен заплашителен вирус, какъвто го изкарват. Днес на делото чакам да се ревизира работата на съдебната система. Тази санкция е неприложима. Очаквам правосъдният състав да отсъди тъкмо това ", разгласи Чешмеджиев.

" Крум е от хората, които оказват дейна съпротива против коронавирус репресиите. Опитват се да ни мамят, да ни постановат ограничения, да ни принуждават да се ваксинираме и да носим маски. Лъжите идват от Брюксел. Европейската комисия няма пълномощия да купува ваксини. Няма по какъв начин да нямам опасения заради ваксина, чийто производител се освобождава от отговорност. Отказват ни правото на свободен избор, карат ни да се усещаме плебеи. Това е отвод от народна власт, връщане към робовладелското общество ", сподели пък различен протестиращ.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР