Ние, като граждани се притесняваме и във връзка с поставения

...
Ние, като граждани се притесняваме и във връзка с поставения
Коментари Харесай

Митинг срещу джендър идеологията ще има във Варна


Ние, като жители се тормозим и по отношение на поставения още веднъж за разискване Закон за детско правораздаване, както и от практиките за въвеждане на полово образование още от детската градина. Смятаме, че се върви към комплекс от ограничения, които принизяват ролята на родителя и изопачават главните хрумвания за отбрана на децата.

Ние настояваме децата да се включват в мероприятия, проведени от неправителствения бранш единствено след категорично документално единодушие на родителите.

Не желаем децата да бъдат обучавани още от детската градина на концепциите за полово разнообразие, нито да вземат участие в анкети и образования, които показват родителите като насилници, или пък внушават на децата подозрения и съмнения по отношение на тяхната полова еднаквост.

Настояваме да се резервира правото на родителите да обезпечават възпитанието на децата си съгласно своите религиозни и морални правила и в границите на законодателството.

Не сме хомофоби, само че и не желаеме да се размътват главите на децата с съмнения и подозрения по отношение на тяхната еднаквост и да се унищожава тяхното възприятие за сигурност. Това е нездравословно за самите деца и е самобитно принуждение над тях.

В последно време се следи наклонност на постъпателно разпространяване на джендър идеологията у нас. Покрай публичните полемики към ратификацията на Истанбулската Конвенция излязоха нескрито редица обстоятелства.

Оказва се, че у нас развиват активност редица НПО-та, които са финансирани от външни фондове и които промотират концепцията, че полът на човек е функционалност на съзнанието и е въпрос на свободна композиция от разнообразни фактори като полова еднаквост и полово изложение. Биологичния пол се приема за най-маловажен.

Дори половата ориентировка не е главен определящ симптом, съгласно джендър идеологията, а най-важното е едно мъгляво разбиране, което всеки може да пояснява както си пожелае, само че което ще се употребява за предприемане на процедури за смяна на пола, както и за правосъдно гонене: джендър идентичността, или " еднаквост, учредена на пол ", съгласно Истанбулската спогодба.

Доколко е значимо и главно това разбиране се вижда във всички Според брошура, издадена се споделя, че използването на публични бани, съблекални и тоалетни се прави съгласно джендър идентичността на човек, а не съгласно неговия биологичен пол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР