Див екшън с елементи на уестърн се е разиграл вчера

...
Див екшън с елементи на уестърн се е разиграл вчера
Коментари Харесай

Екшън в Дивия Северозапад! Бракониер тръгна да гази ченгета и горски

Див екшън с детайли на уестърн се е разиграл през вчерашния ден в Северозапада, научи BulNews.bg. Бракониер се е опитал да сгази проверяващите го ченгета и горски.
Случката е станала към 10.30 часа в землището на видинското село Дреновец. Екип на полицията и двама горски спрели товарен автомобил „ ГАЗ” със софийска регистрация. Зад кормилото бил 40-годишен гражданин на село Медовница. В товарния отсек чиновниците се натъкнали на към 8 кубика дърва, без контролна горска марка.
Бракониерът опитал да попречи на униформените да изпълнят служебните си отговорности, като почнал да хвърля метровки от каросерията. Ченгетата му наредили да престане, само че мъжът продължавал да ги замеря с цепеници.
След това бракониерът се качил в газката и потеглил право против проверяващите го чиновници. Той се опитал да ги прегази с камиона, само че те съумели да се измъкнат в точния момент. След това мъжът натиснал до долу педала на газта и отпрашил от местопроизшествието.
Ченгетата неотложно почнали търсене на нападателния нарушител. Тази заран той, придружаван от юрист, се е явил в районното полицейско ръководство в Белоградчик. Работа по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР