Plovdiv24.bg.  Делото за убийството на Жоро  Плъха, извършено от д-р

...
Plovdiv24.bg.  Делото за убийството на Жоро  Плъха, извършено от д-р
Коментари Харесай

Родна действителност! Вижте защо няма присъда за убийството на Жоро Плъха

Plovdiv24.bg.   Делото за убийството на Жоро  Плъха, осъществено от доктор Иван Димитров при опит за кражба от вкъщи му, трябваше да приключи с присъда през днешния ден. Това обаче не се случи, защото част от материалните доказателства, които съдът изиска, не бяха доставени.

Причината за това е, че домакинът на 2 районно управление (на МВР) в Пловдив, който съхранява доказателствата, е в отпуск и един от кашоните липсва. Бяха доставени други три кашона с якето на жертвата, с телефони " Айфон " и " Леново ", както и видеозаписи от прилежащото заведение. Липсваше кашонът с хладните оръжия и гилзите от местопроизшествието.

Адвокат Красимир Елдъров, бранител на потърпевшото семейство, уточни, че е неприемливо тежко закононарушение да се спъва от длъжностно лице, което е в отпуск. Това е безконтролно, съгласно Елдъров и по тази причина той настоя съдът да насочи писмо до началника на полицейското ръководство, с цел да се вземат нужните ограничения и повече да не бъдат отлагани каузи по такава причина.

Заради ненавременно снабдяване на материалните доказателства по делото съдът върна още веднъж кашоните на 2 районно управление (на МВР) за доокомплектоване и отсрочи делото за 27 септември от 10,00 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР