Дисциплинарната комисия към БФС наложи сериозна парична глоба на Черно

...
Дисциплинарната комисия към БФС наложи сериозна парична глоба на Черно
Коментари Харесай

Дисциплинарната комисия наказа сериозно Черно море

Дисциплинарната комисия към БФС наложи сериозна парична санкция на Черно море поради държанието на почитателите по време домакинския мач с ЦСКА (0:1) в неделя. „ Моряците “ ще би трябвало да платят 1300 лв. поради потреблението на факли и димки на „ Тича “ и хвърлянето им на терена.

Допълнителни 1000 лв. Черно море ще би трябвало да заплати поради обидни и нецензурни викания. Заради държанието на своите последователи и хвърлен предмет на терена по време на същия мач, ЦСКА е санкциониран с 500 лв..

Феновете на Левски за следващ път „ заработиха “ финансова глоба на клуба. „ Сините “ ще би трябвало да платят 300 лв. поради потреблението на факли и димки по време на мача с Берое (2:1) в събота, както и още 1000 лв. поради обидни и нецензурни викания. По последната точка и Ботев (Пловдив) е санкциониран с 1000 лв..

Заради получени червени картони в шестия кръг на efbet Лигата трима играчи са със спрени спортни права за един мач и ще платят финансова глоба от по 300 лв.. Това са Костадин Илиев (ЦСКА 1948), Христофор Хубчев (Левски) и Зе Гомеш (Черно море).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР