Дисни обяви планираните дати на още три филма от Междузвездни

...
Дисни обяви планираните дати на още три филма от Междузвездни
Коментари Харесай

"Дисни" обяви още три филма от "Междузвездни войни", "Аватар 2" се забавя

Дисни " разгласи плануваните дати на още три кино лентата от " Междузвездни войни ", а премиерата на " Аватар 2 " е отсрочена с година. Затова пък феновете на " Марвел " могат да чакат цели 8 нови заглавия, заяви " Би Би Си ".

Новите филми от " Междузвездни войни " ще излязат през 2022, 2024 и 2026 година В края на тази година ще бъде пуснат " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " - финалът на последната трилогия, в която бяха въведени герои като Рей, Фин и Кайло Рен. За момента може единствено да се спекулира дали новите епизоди ще са фокусирани върху тях, или историята ще поеме в друга посока. А за какво не и действието в тях да се развива в различен времеви интервал от вселената на " Междузвездни войни "?



И в случай че запалените почитатели могат да бъдат сигурни, че още три пъти ще видят изписването на популярната фраза " Имало едно време в една далечна вселена... " на огромния екран, то феновете на " Марвел " ги чакат цели 8 нови заглавия. Едно от тях ще бъде отдадено на персонажа Черната вдовица. Това ще бъде и вторият филм, който ще се концентрира напълно върху супергерой-жена. Другото заглавие, което ще излезе сигурно, е втората част на " Черната пантера ". Всичко останало към момента е в областта на слуховете.

 Кадър от
© YouTube

Кадър от " Отмъстителите: Краят ".

След две положителни вести следва следва и една не толкоз добра. " Аватар 2 ", чиято премиера трябваше да бъде идната година, е отсрочен за 2021 година Това ще се отрази и на идващите филми от поредицата, които ще излязат през 2023, 2025 и 2027 година

Създаването на " Аватар ", който излезе през 2009 година, лиши на Джеймс Камерън към 10 години. Но търпението му се изплати - облагите от лентата за продуцентите от студиото " Фокс " бяха в размер на 2.8 милиарда $. Това изстреля " Аватар " преди всичко в класацията за най-успешните филми. В средата на тази година " Дисни " купи развлекателния бизнес на " Фокс " за 71 милиарда $.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР