Дискусията се е случила малко след като г-н Юсаф е

...
Дискусията се е случила малко след като г-н Юсаф е
Коментари Харесай

Разследване на COVID-19 в Обединеното кралство: Хумза Юсаф признава, че се е „замислил“ като министър на здравеопазването на Шотландия по време на пандемия

Дискусията се е случила малко откакто господин Юсаф е бил назначен за здравен секретар и го е видял да се майтапи, че „ се е замислил! И ще бъде разбрано по-рано, в сравнение с по-късно ", последвано от смеещо се емотиконче.

Изображение: Обмен на WhatsApp сред господин Юсаф и националния клиничен шеф на Шотландия професор Джейсън Лейч от юни 2021 година

В същия ден на обмена, Шотландското държавно управление издаде документ за „ положението на пандемията “, в който се регистрира 35% нарастване на случаите на Коронавирус по това време.

Sky News се обърна към офиса на господин Юсаф за коментар.

Коронавирус в Обединеното кралство -19 Разследването към този момент е чуло господин Юсаф, до момента в който събира доказателства по време на серия от сесии в Единбург.

Появявайки се в четвъртък, сегашният първи министър предложи „ безусловно “ опрощение за „ искрено бедното “ на шотландското държавно управление обработка на поръчки от запитването за предаване на известия в WhatsApp.

Бившият първи министър Никола Стърджън и обменът на господин Юс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР