Дискусията на тема кой е най-красивият от всички се провежда

...
Дискусията на тема кой е най-красивият от всички се провежда
Коментари Харесай

Това са най-красивите жени от цял свят, които са се...

Дискусията на тематика „ кой е най-красивият от всички ” се организира непрестанно, само че в никакъв случай не е имало еднопосочно умозаключение, защото хубостта е субективно разбиране, написа pochivka.blitz.bg.

И в случай че вземем поради обстоятелството, че обект на разискване могат да бъдат привлекателни дами, които не са били такива при раждането, само че са имали мъжки пол, и в действителност, тяхната хубост не е естествена, а единствено плод на напъните на пластичните хирурзи и козметолози, тогава за какви критерии за хубост може даже да се приказва.

Въпреки това, има доста дами, родени като мъже, за които в този момент настояват, че са първи хубавици. Нека ги погледнем.



Ким Петрас

Днес 26-годишната германка Ким Петрас е известна като певица и композиторка. Но това не е единственият аспект на нейната популярност. Тя се счита за най-младият транссексуален в света, защото на 12-годишна възраст е била подложена на хормонална терапия и след това на интервенция по пренасочване на пола, която бе необятно дискутирана в пресата. От 2-годишна възраст тя безусловно се чувствала като момиче, заключено в тялото на момче и когато родителите осъзнали, че това не е краткотрайно събитие, а синът им в действителност желал да промени пола си, го подкрепили по всеки вероятен метод.



Сирапасорн Атаякорн

Днес това красиво момиче от тайландски генезис с изтънчени черти и елегантна фигура е един от световноизвестните модели. Но в близкото минало тя беше мъж и когато смени пола си, слушаше по собствен адрес доста насмешки. Това обаче не я спря и откакто завоюва състезанието „ Мис интернационална кралица 2011 ” измежду транссексуалните хора, тя стартира сполучливо да построява кариерата си.



Кели Ван дер Веер

Кели първо притегли вниманието, когато стартира намерено да се бори за правата на транссексуалните дами. И макар обстоятелството, че трябваше да преживее доста компликации, тя реализира задачите си, трансформирайки се в сполучлива певица в Холандия през днешния ден и една от най-известните фигури измежду транссексуалните хора.



Дечен Селдон

Тази 26-годишна азиатка от Бутан е първата транссексуална жена в страната си, която намерено споделя, че е трансформирала пола си. Тя се бори за транссексуални права от 16-годишна възраст, а през днешния ден съумява да построи сполучлива кариера и да стане актриса. Но момичето не стопира с това, и желае да отиде по-далеч, откакто получи купата " Мис Вселена ".

Клаудия Чариес

Сега тази хубавица е сполучлив модел, макар че тя трябваше да стигне до славата по много бодлив път. Родена е като момче и когато като възрастен е трансформирала пола си и е почнала да се впуска в бизнеса на модата, тя е била изправена пред доста спънки. Новоизграденото момиче желало да вземе присъединяване в надпреварата „ Бъдещ американски модел “, само че не било позволено до него, а по-късно не можело да работи в фешън организации. И едвам когато през 2009 година тя взе участие в надпреварата за транссексуални модели и бе оценена там, стартира да построява кариера като модел, която внезапно потръгна.



Флоренция Де Ла Вега

На 43 години Флоренция построява сполучлива кариера като модел, актриса, комедиант и ефирен водещ в родината си в Аржентина. През 2011 година тя се омъжва за артиста Пабло Гойкочеа и отглежда с него две деца близнаци, които родила сурогатна майка. А в предишното се казвала Роберто Карлос Тринидад и била мъж.



Карла Антонели

Тази 59-годишна актриса родом от Канарските острови е добре прочут деятел за правата на ЛГБТ, който приказва в поддръжка на транссексуалните хора, като самата е измежду тях. Освен това тя интензивно взе участие в политиката, защото е първият тренссексуален чиновник в испанското законодателство.



Каролин " Тула " Коси

Каролайн освен трябвало да мине през възходите и паденията си. След като промени пола си, тя съумя да пробие в модата и даже стана първото транссексуално момиче, което се снима за списание Playboy. Тогава тя стартира да построява кариера като актриса, само че откакто взе участие в епизод на един от филмите за Бонд, за нея беше оповестена много неприятна публикация, в която се споделя, че момичето на Бонд е момче и това съвсем я е довело до самоубийство. Но, в последна сметка, несъмнено, всичко в живота й се оправило, а тя даже се омъжила, макар че даже и в този случай тя трябвало да потвърди посредством съда, че има право да се ожени и да се смята за жена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР