Дискусия на тема „Устойчива синя икономика чрез развитие на пристанище

...
Дискусия на тема „Устойчива синя икономика чрез развитие на пристанище
Коментари Харесай

Министър Николай Събев продължава срещите за развитие на синия сектор

Дискусия на тематика „ Устойчива синя стопанска система посредством развиване на пристанище за публичен превоз Бургас “ ще се организира на следващия ден, 11 март 2022 година, в Морския конгресен център на града.

Ще бъдат разисквани сегашни и бъдещи вероятности на пристанището за публичен превоз Бургас, морският туризъм, съгласуваност и яхтинг, равнището на търсене, избавяне и повреди в български териториални води, както и осъществяването на европейски екологични правила.

Това е тратата поредна среща с представители на морската промишленост. Форумът е продължение на подхванатата политика на министъра на превоза и известията Николай Събев за развиване на синия бранш у нас.

В събитието ще вземат участие министърът на превоза и известията Николай Събев, заместник-министърът Владимир Върбанов, депутати, представители на локалната власт, на морската и пристанищна общественост и други.

След края на срещата е планувана конференция за представителите на медиите от 15.00 часа в зала „ Форос “ на Конгресния център – Бургас, Зона за публичен достъп на пристанище Бургас.

Програмата на транспортния министър в град Бургас планува разкриване на образователна база „ Южно български морски учебен център “ и демонстрационно упражнение на навигационен симулатор с възпитаници от Морската гимназия в града. Министър Николай Събев ще беседва със възпитаници за сегашното и бъдещето на морските специалности.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР