Дисковата херния причинява много голямо страдание. Постоянната болка не позволява

...
Дисковата херния причинява много голямо страдание. Постоянната болка не позволява
Коментари Харесай

Излекувайте дисковата херния с помощта на листа от бреза

Дисковата херния предизвиква доста огромно страдалчество. Постоянната болежка не разрешава да живеете обикновено! Дори единствено след една елементарна крачка, към този момент желаете да викате от болежка, какво да кажете за нанагорнище по стълби, да вземем за пример до третия етаж. За работата в градината, дума да не става. Болката е просто непоносима! Какво да извършите и по какъв начин да си помогнете при лумбална херния? Предлагаме ви предписания от националната медицина, които ще ви оказват помощ да се справите с това злощастие.

Основата на тази рецепта са листата от бреза. Три литров буркан напълнете с листа на бреза. Това ще бъде количеството листа, от което се нуждаете за отварата. След това ги разстелете на слънце и ги изсушете. Сложете изсушените листа назад в буркана и го напълнете с един литър рафинирано масло от царевица. Затворете буркана с капачка и го оставете на слънце в продължение на 10 дни. Прецедете лекарството през марля, сгъната на три пласта.

С приготвената настойка разтривайте преди лягане и правете компреси. Лечението по този метод изисква самообладание и неизменност, тъй като лишава доста дълго време, нормално е нужна една година.

Ако лумбалната дискова херния още веднъж се появи, е целесъобразно да приемате настойка от цветовете на метличина. За да я извършите, изсипете в 0,5 литра вряла вода 4 супени лъжици сухи цветове на метличина. Оставете да се накисват 40 до 50 минути, по-късно прецедете. Консумирайте 5 пъти денем, преди хранене.

Вижте още: Този трик с лимон ще ви помогне да се отървете от болката в гърба

Надяваме се препоръчаните предписания да ви оказват помощ и лумбалната херния да ви напусне. В допълнение към националните способи за лекуване на това заболяване, не забравяйте за лекарите. Консултирайте се с вашия доктор.

Най-важното нещо при всяка болест е да не се паникьосвате и да започнете да се борите с “нашествениците ” в тялото си. Търпението, постоянството, знанието и вярата ще победят!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР