Дискова херния измъчва актьора и режисьор Деян Донков. Известният театрален

...
Дискова херния измъчва актьора и режисьор Деян Донков. Известният театрален
Коментари Харесай

Здравословни проблеми мъчат Деян Донков

Дискова херния изтезава артиста и режисьор Деян Донков. Известният сценичен и ефирен актьор почнал да има проблеми с кръста неотдавна и даже ще се подложи на рехабилитация в санаториум.

Слухове за здравословното положение на звездата от Народния спектакъл започнаха да се появяват, откогато Донков отсъства от изявление при Лора Крумова в предаването ѝ " На фокус " преди няколко дни. Тогава водещата изясни, че на Донков му е вдървен кръстът и имал съществени усложнения да се придвижи до студиото.

" Да, имам дискови хернии и от време на време безусловно не мога да стана ", удостовери Донков пред " България Днес ". Актьорът показа, че проблемите му са почнали неотдавна. Заболяването на гръбначния дирек кара Донков да изпитва мощни болки и напредването му става мъчно, само че това не го стопира да играе на сцената и да води подготовките.

Въпреки напъните на артиста да бъде в кондиция, той не може да пренебрегва здравето си. Именно по тази причина е решил да съчетае потребното с приятното и ще посети санаториума в Павел баня, където ще чества Коледа дружно със фамилията си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР