ДиСандро издърпа Грийнлоу от широкия приемник на Ийгълс ДеВонта Смит

...
ДиСандро издърпа Грийнлоу от широкия приемник на Ийгълс ДеВонта Смит
Коментари Харесай

НФЛ забранява на шефа по сигурността на Ийгълс Дом ДиСандро да не влиза встрани до края на редовния сезон, казват източници на АП

ДиСандро издърпа Грийнлоу от необятния правоприемник на Ийгълс ДеВонта Смит и му се развика след банкет в третата четвърт на загубата на Филаделфия с 42-19 в Сан Франциско на 3 декември. Грийнлоу, който беше осъден за ненужна неучтивост в играта, изскочи и посегна към двама чиновници, с цел да сложи ръката си в лицето на ДиСандро.

Грийнлоу беше изпъден и по-късно санкциониран с $10 927 от лигата за ненужното наказване за неучтивост. ДиСандро също беше казано да напусне и отиде до съблекалнята под бурните аплодисменти на почитателите на Eagles.

НФЛ изпрати записка до тимовете предходната седмица, повтаряйки политиката, съгласно която на личния състав, който не е състезател, е неразрешено да прави физически контакт, насмешки или отправяне на обиди към противникови играчи или публични лица. В бележката също по този начин се споделя, че единствено длъжностните лица или треньорите на играта би трябвало да се пробват да позволяват кавги. Лигата сподели, че всяко нарушаване може да докара до санкции или премахване.

ДиСандро се срещна с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР