Дирекция Спорт към община Варна набира доброволци.През 2018 година градът

...
Дирекция Спорт към община Варна набира доброволци.През 2018 година градът
Коментари Харесай

Дирекция Спорт във Варна набира доброволци

Дирекция " Спорт " към община Варна набира доброволци.

През 2018 година градът ни е хазаин на забележителен брой национални, европейски и международни шампионати в разнообразни типове спорт. За тази цел се търсят млади и стимулирани хора, които да поддържат организацията на редица спортни събития, заложени в спортния календар на Община Варна.

Според естеството на обещано събитие доброволците ще бъдат ангажирани със следните действия - придружаване и превод на участници, настаняване на посетители и публични лица, пропускателен режим, подготовка на съществена и подготвителна зала, помощ в организационния развой - протокол, осведомителни точки, логистика, превоз, церемонии, фотозаснемане, и други.

Доброволците ще имат опция да придобият на практика опит за образуване на огромни спортни събития, да подобрят своите информационни и организационни умения, както и компетенциите си за работа в екип. След привършване на даден ангажимент всеки доброволец получава и документ за положен доброволчески труд.

Всички които обичат спорта и желаят да се включат в реализирането на огромни спортни събития като доброволци, могат да го създадат като изпратят запълнен формуляр (със следните данни: три имена, телефон и е-поща за контакт, възраст, местоживеене, равнище на притежаване на непознати езици, предходен опит - в случай че има такъв) на e-mail: [email protected]. Допълнителна информация на тел: 052/820 812.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР