Дирекция Местни приходи и общинска собственосткъм ОбщинаСимитлиуведомява всички граждани, че

...
Дирекция Местни приходи и общинска собственосткъм ОбщинаСимитлиуведомява всички граждани, че
Коментари Харесай

Община Симитли напомня! 5 % отстъпка за плащане на данъците до 30 април 2024 година

Дирекция „ Местни доходи и общинска благосъстоятелност ”към ОбщинаСимитлиуведомява всички жители, че крайният период за заплащане с отстъпка от 5 % на налога върху недвижимите парцели, такса битови боклуци и налога върху транспортните средства изтича на 30 април /вторник/.

Местните налози и такса битови боклуци могат да се заплащат на касите в данъчна работа в община Симитли, в брой или посредством терминал за заплащане, както и във всички касови салони в селата Крупник, Брежани, Полето, Долно Осеново, Полена и Черниче.

За улеснение на всички поданици, които не са на територията на общината, се дават и следните благоприятни условия за възнаграждение на своите отговорности:

Безкасово по банкова сметка на Община Симитли

ИНВЕСТБАНК

BIC: IORTBGSF

IBAN: BG34IORT80498400568400

По интернет, употребявайки системата виртуален ПОС, с кредитна карта или карта за разплащане, след инспекция на отговорностите си на интернет страницата на община Симитли. За прилагане на тази услуга е належащо да се снабдите с ПИН код от община Симитли, Дирекция „ МПОС “.

На касите на ИЗИПЕЙ (Easypay) в цялата страна с код за тип заплащане:

442100 – Данък върху недвижимите парцели

442400 – Такса за битови боклуци

442300 – Данък МПС

Данък върху транспортни средства,данък върху недвижими парцели, такса битови боклуци,могат да се заплатят на две равни вноски в следните периоди - до01 юли идо 31 октомври 2024година.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР