Директори на детски градини и училища са привиквани на разпит,

...
Директори на детски градини и училища са привиквани на разпит,
Коментари Харесай

ГЕРБ с обвинение към Рашков: Директори на детски градини и училища са привиквани на разпит

 Директори на детски градини и учебни заведения са привиквани на разпит, с цел да кажат за кого са дали своят вот и дали са правили пропаганда за избрана партия. Това оповестиха от ГЕРБ, като насочиха обвиняване към.

" Получавам десетки сигнали от обезпокоени хора от региона, които и сега са подложени на политическа принуда от служебния вътрешен министър, без значение, че изборите завършиха. Днес ми алармираха шефове на учебни заведения и детски градини за това, че са привиквани в полицейски ръководства да дават пояснения за кого са гласували и дали са пропагандирали да се гласува за избрана политическа партия. Извинявайте, само че къде е тайната на вота? Хората се опасяват. В София област има 97 шефове на учебни заведения и 73 на детски градини. Всички те ли ще бъдат привиквани, с цел да дават пояснения? ", попита регионалният координатор на ГЕРБ.

И добави, че било е изпратено предписание от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи София област до РПУ-тата да бъдат привиква и за обяснения директори и учители. 

" Става въпрос за български учители, а не някакви купувачи на гласове. Повтарям, това са учители, а не нарушители. Не знам кой от вас би си показал по какъв начин директорка на детска градина провежда пазаруване на гласове. Това може да се роди единствено в главата на човек като. Човек, който се държи като социалистически полицай, който следи, слухти и търси анонимни доносници, с които да преследва български преподаватели. Това не се случва единствено в София-област. Би било добре час по-скоро началникът му да го озапти и изолира, където той да не разиграва лудостите си на гърба на едни елементарни български жители ", сподели Тома Биков.

Сигнали от учители има от Самоков, Ихтиман и Костинброд. Става въпрос за към 25 преподавателя, прецизираха от ГЕРБ.

" Никой не го е боязън от човек, станал инцидентно министър на вътрешните работи ", безапелационен е Биков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР