Директорът на великата League of Legends организация T1 - Джо

...
Директорът на великата League of Legends организация T1 - Джо
Коментари Харесай

Фенове принудиха T1 да бъдат извършени бурни смени, червените посрещнаха новите си треньори

Директорът на великата League of Legends организация T1 - Джо Марш разгласи, че изцяло трансформира редиците в треньорския щаб на клуба, откакто насъбраното неодобрение измежду почитателите още при загубата на " алените " от RNG на финала на тазгодишния Mid-Season Invitational, се усили с изпуснатия край в LCK от Gen.G преди по-малко от седмица. Запалянковците не престават да се оплакват от метода, по който обичаните им играчи се ръководят, а очевидно паниките им са към този момент чути.

Старши треньорът на тима Чой " Polt " Сонг-хун завършва своята работа с играчите, като от в този момент нататък той ще бъде общоприет управител на LoL отдела на клуба. Бе " Bengi " Сонг-унг пък е името на новия ментор на гранда. 28-годишният експерт е някогашна звезда на тима - троент притежател на купата от Worlds с екипа на клуба, а след това и асистент треньор на Polt с Ким " Moment " Джи-хуан. Заедно с него също ще влезе и Ким " Sky " Ха-нул, който до неотдавна отговаряше за академията на T1. 

Така преди настъпването на най-важния шампионат за годината в отбора към този момент има трима треньори - Bengi, Sky и Moment.

Марш приключи изказването си с положителен звук, изразявайки вярата си за спечелването на тазгодишния Worlds.

Йоан Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР